Het jaar afsluiten met een lekkere pasta avond en een topgastspreker!

Op maandag 1 december 2014 staat onze laatste ledenvergadering van het huidige kalenderjaar op het programma. De vorige jaren hebben we dit recept reeds beproefd en iedereen was het er toen over eens: dit moeten we blijven doen! Dus ook dit jaar zullen we afsluiten met een lekkere maaltijd, waarna we geboeid zullen luisteren naar een zeer boeiend verhaal over afzien, karakter, combinatie topsport-werk, de Marathon des Sables, de Spartathlon, loopwedstrijden van meer dan 200km, enz…

vergadering december

Hoe pakken we het aan?

We willen jou en je partner uitnodigen op maandag 1 december 2014 vanaf 19u in ons lokaal Bistro Van Gogh, zodat we tegen 19.30u allemaal aan tafel zitten om te beginnen smullen! Voor de democratische prijs van 10,00 € per persoon kan je ‘à volonté’ genieten van heerlijke pasta bolognaise en/of carbonara. In deze prijs zit ook de drank bij de maaltijd inbegrepen.

Marathon des sablesNa het eten kunnen we jullie nog een boeiend verhaal aanbieden van een Oostendse topsporter die de ene na de andere onwaarschijnlijke prestatie aan elkaar knoopt. De voorstelling van deze gastspreker gebeurt op de ledenvergadering van november. De voorbije vergaderingen hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond.

Kan je ons tegen ten laatste woensdag 26 november 2014 laten weten of je er kan bij zijn EN met hoeveel personen? Dan kunnen wij dit doorgeven aan Bistro Van Gogh. Betalen kan je per overschrijving (BE52 7512 0717 9209) of cash ter plaatse.

KVSOO, uw favoriete vriendenkring!

(2690 keer bekeken)

Share