Topavond in Bistro Van Gogh met Sébastien Delferière

sébastien delferièreMaandag 6 oktober 2014 moest en is ook een topavond geworden. We hadden met de komst van Sébastien Delferière hoog bezoek in Bistro Van Gogh.
Ons PR-team had veel reclame gemaakt voor deze avond en dit wierp duidelijk zijn vruchten af. Bistro Van Gogh zat afgeladen vol met maar liefst 52 aanwezigen.
Vele leden van onze favoriete Oostendse vriendenkring, maar ook een delegatie van Refswestkust en ook onze vrienden uit Gistel waren van de partij.

Het werd een geweldige voorstelling waar Sébastien ons een blik gaf achter de schermen van het leven van een scheidsrechter uit eerste nationale. Zowel over de fysieke verwachtingen, het privé leven als over zijn contact met spelers/trainers, …
Er kwamen ook enkele leuke anekdotes naar voor uit zijn ondertussen knappe carrière. Na de voorstelling was er ook veel ruimte voor de vragen uit de zaal en die kwamen er massaal.

Na afloop van de vergadering nam Sébastien nog tijd voor enkele praatjes met de aanwezigen, alsook voor leuke foto’s.
De fotoreportage van deze geweldige avond kan je vinden op onze fotopagina.

Langs deze weg willen we iedereen nogmaals bedanken voor zijn aanwezigheid en we hopen dat jullie allen de weg naar onze vriendenkring blijven vinden!

(2658 keer bekeken)

Share