De KVSOO is “Goed Bezig”

Op vraag van de sportdienst van Oostende heeft de KVSOO deelgenomen aan het initiatief “Sportclubs zijn GOED BEZIG” van Bloso om onze sportclub in de kijker te zetten.

goedbezig logoBloso organiseert dit jaar reeds de zesde editie van de ‘Week van de Sportclub’. Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 september 2014 zetten heel wat Vlaamse sportclubs hun activiteiten en werking in de kijker. Bloso wil deze actie echter niet tot één week beperken. Met de boodschap ‘Sportclubs zijn goed bezig’ wil Bloso zijn waardering voor de clubwerking in al haar facetten permanent in de kijker plaatsen. Letterlijk, in ‘Goed Bezig’-kaders. Er reizen momenteel 40 fotokaders door heel Vlaanderen van sportclub naar sportclub. De sportclubs geven de kaders zelf door aan de gemeentelijke sportdienst of aan een andere sportclub – misschien wel jouw club. De sportclubs poseren zelf in de ‘Goed Bezig’-fotokaders en sturen ons hun leuke foto’s door. De foto’s komen online zodat iedereen kan zien hoe goed de clubs wel bezig zijn. Bovendien kunnen de clubs een waardebon van € 250 winnen!

De KVSOO wil daar natuurlijk ook aan deelnemen! Afgelopen training (30 juli) poseerden de aanwezigen voor verschillende leuke foto’s!

Alle foto’s kun je bekijken in onze fotogalerij
goedbezig

Alle info over deze actie is te vinden op www.sportclubszijngoedbezig.be. Binnenkort vind je daar dus ook onze vriendenkring op terug!

(2865 keer bekeken)

Share