Voetbaltornooi op 5 juli in Nieuwpoort

Op Zaterdag 5 Juli is er de mogelijkheid om de KVSOO-kleuren te verdedigen tijdens een voetbaltornooi tussen Refs Westkust, KVSOO en een Limburgse Vriendenkring.  De wedstrijden (7 tegen 7) worden gespeeld op kunstgras. Nu het WK Voetbal  volop bezig is, kriebelt het bij velen waarschijnlijk wel om opnieuw zelf de schoenen aan te trekken en dit is de ideale gelegenheid hier voor (vriendschappelijk tornooi onder refs).

finaledag rumbeke

De wedstrijdduur bedraagt 25 minuten (2 x 12.5) en wordt gevolgd door 3 strafschoppen voor elke ploeg. In totaal spelen we 3 wedstrijden (elke ploeg speelt 1 x tegen elkaar, de Limburgse vrienden zullen 2 delegaties afvaardigen).

1ste wedstrijd start om 14u, laatste wedstrijd start om 17u. Na elke wedstrijd is er een dik kwartier pauze (voldoende om de innerlijke mens even van het nodige vocht te voorzien).
Na de laatste wedstrijd is er een mogelijkheid om de groepssfeer te versterken met een BBQ die georganiseerd wordt door de inrichtende vriendenkring (Refs westkust). Dat vindt plaats in de kantine van Nieuwpoort. Prijs voor deze BBQ bedraagt 15 euro p.p.

Als u zich geroepen voelt om mee te voetballen of een andere functie (Trainer, Afgevaardigde, Verzorger, Groupie,…) wenst te vervullen kunt u zich inschrijven/aanmelden via ashly.braeckevelt@kvsoo.be . Omwille van organisatorische reden wordt er gevraagd om tegen ten laatste woensdag 25 Juni aan te geven of je ook deel neemt aan de BBQ. Het bedrag van 15 euro zal ter plaatse afgerekend worden. Uiteraard kan je ook inschrijven voor de BBQ indien je NIET mee voetbalt/andere functie vervult.

kvbs-kvsoo

(2908 keer bekeken)

Share