Het jaar afsluiten met een lekkere pasta avond!

Op maandag 9 december 2013 staat onze laatste ledenvergadering van het huidige kalenderjaar op het programma. Vorig jaar hebben we dit recept reeds voor een eerste keer beproefd en iedereen was het er toen over eens: dit moeten we nog eens overdoen!

Dus ook dit jaar zullen we afsluiten met een lekkere maaltijd, waarna we geboeid zullen luisteren naar een zeer leuk verhaal van een van onze leden van onze favoriete vriendenkring!

pastaavond2013Hoe pakken we het aan?

We willen jou en je partner uitnodigen op maandag 9 december 2013 om 19.30u in ons lokaal Bistro Van Gogh.
Voor de democratische prijs van 10,00 € per persoon kan je “à volonté” smullen van heerlijke pasta bolognaise en/of carbonara. In deze prijs zit ook de drank bij de maaltijd inbegrepen. Na het smullen kunnen we jullie nog een boeiend verhaal aanbieden van een van onze leden van de vriendenkring. Een verhaal waar we je later meer kunnen over vertellen, maar het loont absoluut de moeite!

De voorbije vergaderingen hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond.
Kan je ons tegen ten laatste donderdag 5 december 2013 laten weten of je er kan bij zijn EN met hoeveel personen? Dan kunnen wij dit doorgeven aan Bistro Van Gogh.
Betalen kan je per overschrijving (BE66 0010 5512 1843) of cash ter plaatse.

KVSOO, uw favoriete vriendenkring!

(3106 keer bekeken)

Share