Herfstetentje KVSOO zorgt opnieuw voor gezellige avond in ’t Boothuis

Vrijdag 18 oktober 2013 stond al enkele weken met rode stift in vele KVSOO-agenda’s met stip aangeduid. Dit was immers de datum van ons jaarlijkse herfstetentje. De inschrijvingen kwamen vlot binnen en met 39 deelnemers hadden we een recordopkomst in ’t Boothuis. De eersten kwamen toe rond 19.30u en al vlug bleek dat het een gezellige avond zou worden. Iedereen koos een plaatsje uit en nestelde zich tussen de vrienden van onze favoriete vriendenkring.

Onze voorzitter – Bart Zeebroek – nam het woord en in zijn allom gekende stijl werd deze feestelijke avond op gang getrapt. Naast de arbitrage gebonden zaken werd ook zijn vriendin – Tahnee Verkempinck – op een emotionele manier bedankt met mooie woorden voor de steun in het beoefenen van onze geweldige hobby. Het glas werd geheven en de gesprekken kwam op gang. Aan de ene tafel al met wat meer rumoer en humor dan aan de andere tafel.

De eerste bel ging voor het voorgerecht. We hadden dit jaar de keuze uit een salade van meloen met wifloof knolselder en Zwarte-Woudham of een gegratineerd vispannetje met scampi en Coquille St-Jacques. Het was likkebaarden want het smaakte heerlijk. De tweede bel kwam er voor het hoofdgerecht. Hier hadden we de keuze tussen een wilde rivierpaling met een getomateerd roomsausje of hertekalffilet met herfstgarnituur.

De avond vorderde en de sfeer bleef opperbest, sommigen gingen eens een praatje slaan bij een andere tafel terwijl anderen dan weer lekker genoten van een goed glas wijn. Het werd steeds donkerder buiten wat meteen ook het signaal was voor het afsluitende dessert met koffie. Voor de één wat meer op smaak gebracht ( met een beetje whisky ) dan voor een ander. Rond middernacht werden de wegen gesplitst. Onze jeugd ( vergezeld van enkele anciens ) dook het Oostendse nachtleven in, terwijl de anderen de rust van de slaapkamer opzochten. We mogen terugblikken op alweer een onvergetelijke avond met onze favoriete Oostendse vriendenkring.
Meer foto’s zijn er te vinden op onze fotopagina van de website!

herfstetentje 2013

(3377 keer bekeken)

Share