Opnieuw afgelastingen

Na de sneeuw, komt regen! Opgelet, (nog) niet alles is afgelast!
Dit bericht wordt aangepast indien nieuwe informatie! (laatste aanpassing 1 februari 19u00)

Nationaal

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van donderdag 31/1 tot en met maandag 4/2/2013 :

  1. Jupiler Pro League : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de elitejeugd, alsook van de vriendschappelijke wedstrijden van deze ploegen. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen en Beloften gaan wel door.
  2. Afdeling 2 Nat.: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van de vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen en beloften/reserven gaan wel door.
  3. Afdelingen 3 Nat. en 4 Nat.: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften/reserven en nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van de vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
  4. Dames Nationale : algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
  5. BeNe League : geen afgelastingen.

Provincie West-Vlaanderen

Voor de periode van donderdag 31 januari 2013 tot en met dinsdag 4 februari 2013 heeft het Provinciaal Comité West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van :
Alle officiële wedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van eerste elftallen, reserven, jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal.

De voorziene wedstrijden van de Provinciale jeugdselectie gaan voorlopig door.
Vriendschappelijke indoorwedstrijden en indoortornooien mogen doorgaan.

(2970 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV