Verslag Pasta-avond en eindejaarsquiz

De laatste vergadering van het jaar 2012 was een voltreffer met Ashly Braeckevelt als “Slimste ref van KVSOO”

Op maandag 10 december stond onze laatste ledenvergadering op het programma van het huidige kalenderjaar. We kozen ditmaal niet voor een gastspreker, maar voor een nieuwe formule.
Iedereen was vanaf 19.30u welkom in ons lokaal “Bistro Van Gogh” om aan te schuiven voor een heerlijk bord pasta naar keuze. Een 30-tal enthousiaste leden genoten – al dan niet met hun partner – van een heerlijke pasta bolognaise of carbonara. Wie met één bordje niet genoeg had, kon naar hartelust nog enkele borden opeten.

Nadat alle buiken gevuld waren besliste het lot over de verdeling van de aansluitende quiz. We hadden een 7-tal ploegen van telkens 4 deelnemers die het in een leuke quiz van 5 ronden tegen elkaar opnamen. We hadden 2 reglementenronden en een actualiteit-, sport- en algemene kennis ronde. Na 50 vragen en anderhalf uur quizzen was het podium bekend!
Ploeg “Don Quichot” met Ashly Braeckevelt, Werner Van Eeckhout, Kim Depickere en Kevin Debeuckelaere was de winnaar van deze quizavond. Maar het was nog niet gedaan want we moesten nog op zoek gaan naar “De Slimste Ref van KVSOO”. In een korte vragenronde van 10 vriendenkringgetinte vragen werd gezocht naar de slimste ref.

Uiteindelijk bleek Ashly Braeckevelt opnieuw de slimste van de hoop na een spannende strijd!

Het werd alweer een zeer fijne avond en een grote dankjewel voor Bistro Van Gogh voor het lekkere eten en de fijne omkadering…

Alle foto’s kun je bekijken op onze fotopagina!

(3245 keer bekeken)

Share