Proeven van een reeks hoger: promotie!

Het is opnieuw raak voor de KVSOO. Na de vele promoties vorig jaar, start het seizoen nu ook opnieuw met positief nieuws. Nog voor de winterstop en de traditionele promoties mogen we nu al het goede nieuws melden van 4 van onze leden. Een leuke vaststelling is ook dat het 4 trouwe en gemotiveerde leden zijn die onze vriendenkring op alle niveaus goed vertegenwoordigen!

Kevin Debeuckelaere (23) kende een zeer goede seizoenstart in 2de provinciale. In de eerste wedstrijden die hij moest leiden liet hij meteen zien dat hij klaar was op te proeven van een reeks hoger. Hij floot enkele sterke wedstrijden en zijn harde werken werd beloond met een verdiende promotie naar 1ste provinciale. Zijn eerste wedstrijd in de hoogste provinciale afdeling was KSV De Ruiter tegen Sassport Boezinge.

 

 

Joachim Huyghebaert (25) heeft zich in 2 jaar tijd volledig ingewerkt in onze Oostendse vriendenkring door zijn aanwezigheid op trainingen, vergaderingen en activiteiten. Ook op het terrein heeft hij al meermaals zijn klasse getoond en dit werd beloond door de provinciale scheidsrechterscommissie. Na een sterke seizoenstart en enkele goede nazichten mag hij komend weekend zijn opwachting maken in 1ste provinciale in de wedstrijd KVV Oostduinkerke – Eendracht Wervik.

 

 

Kim Depickere (21) is ons leading lady van de Oostendse vriendenkring. Al jaren staat ze binnen onze kring op eenzame hoogte. Haar harde werk en motivatie begint nu zijn vruchten af te werpen. Na een korte passage in 4de provinciale mag ze de komende weken proeven van 3de provinciale. Kim werd ook opgenomen in de West-Vlaamse beloftenselectie en ook op nationaal niveau mag ze zich meten met de andere dames in de development group!

 

 

Thomas Sanders (22) maakt eind vorig seizoen de keuze om de fluit te ruilen voor de vlag. Na enkele goede ervaringen in oefenwedstrijden waren ook zijn eerste wedstrijden in klimmen en dalen er meteen “boenk” op. Met zijn elegante loopstijl en goede vlagtechniek werd hij meteen opgemerkt bij zijn eerste controles. De conclusie was meteen duidelijk: Thomas moet een kans krijgen in eerste provinciale. Ondertussen vlagde hij zijn eerste wedstrijd in Wervik!

 

 

We wensen Kevin, Joachim, Kim & Thomas van harte proficiat en wensen hen heel veel succes in hun eerste opdrachten een reeksje hoger. Moge dit goede nieuws ook aanstekelijk werken voor al onze leden om er elke week vol voor te gaan!

(3379 keer bekeken)

Share