Een boeiende avond in Extra Time!

Na onze geslaagde bezoek vorig jaar hadden we ook dit seizoen opnieuw een bezoekje aan Extra Time op het programma geplaatst.

Op maandag 26 november trokken we met 19 enthousiaste KVSOO leden en sympathisanten naar de gebouwen van de VRT aan de Auguste Reyerlaan in Brussel. We vertrokken tegen 19.00u aan de Bistro Van Gogh om in colonne naar Brussel te rijden, zodat we niet verloren reden… (later meer hierover ) Na een tijdje bollen kwamen we aan in de Reyerslaan, de ene al wat vroeger dan de andere, ondanks de economische modus van onze bolides!

Tegen 20.45u liepen we de VRT gebouwen binnen voor een boeiende show met studiogasten Eidur Gudjohnsen (Cercle Brugge), Marc Degryse, Johan Boskamp en Filip Joos. De prestentatie was naar goede wekelijkse gewoonte opnieuw in handen van Frank Raes. Onze KVSOO-leden werden strategisch geplaatst in de studio, waarbij de ene al wat beter op beeld plakte dan de andere. Het applaus die Tahnee teweegbracht was groots in vergelijking met het “Blokken- en Ter Zake applaus”.

Tegen 21.15u ging de show van start nadat publieksopwarmer Joost weer uitpakte met heerlijke humor. Het werd een aangenaam kijkstuk met een vlot sprekende centrale gast uit Ijsland. Een uurtje later was Extra Time alweer afgelopen en was het nog tijd om enkele kiekjes te schieten. Na het nuttigen van een natje en een droogje vertrokken we gezamenlijk terug richting onze Noordzeekust.

De foto’s kun je zoals gewoonlijk bekijken op onze fotopagina!

Het werd alweer een fijne avond met de KVSOO…!

(3191 keer bekeken)

Share