Even voorstellen… Gunter Thiebaut

Op maandag 12 november 2012 mogen we niemand minder dan Gunter Thiebaut verwelkomen in Bistro Van Gogh.

Gunter Thiebaut werd geboren in Asse op 12 januari 1977 en veroverde naam en faam als profvoetballer in binnen- en buitenland. Maar wat velen niet weten is dat hij in 2000 ook afstudeerde als Master in Management. De combinatie van deze studie en zijn voetbalverleden hebben ervoor gezorgd dat Gunter Thiebaut nu actief is als spelersmakelaar.

In 2011 stapte hij samen met ex-ploegmaat Ole Tobiasen ( oa. ex-Ajax, AZ, Deense Nationale ploeg ) in het makelaarsleven. Onder de vleugels van een groot managementbureau ( PN 99 Sportsmanagement ) van een goede vriend kan hij er Belgische talenten begeleiden. Begeleiden is zeker zijn motto want hij wil niet de makelaar zijn snel veel geld pakt en er dan vandoor is. Hij wil meer een manager/begeleider zijn in plaats van een makelaar.

Op maandag 12 november 2012 komt Gunter Thiebaut langs bij de KVSOO om te vertellen over zijn knappe carrière, zijn levens als profvoetballer en zijn nieuwe toekomst als spelersmakelaar. Opnieuw een vergadering om naar uit te kijken dus!

Maar we hebben ook jullie hulp en vragen nodig!
Onze gastspreker wil zijn uiteenzetting opbouwen aan de hand van onze vragen. Daarom zou ik jullie willen vragen om tegen woensdag 7 november 2012 al jullie vragen door te mailen naar contact@kvsoo.be zodat we dit kunnen doorspelen aan onze gastspreker…

Tot volgende week maandag in Bistro Van Gogh!

 

(4673 keer bekeken)

Share