Training woensdag 5 september – loopwedstrijd

Onze vorige training is nog maar pas enkele uren achter de rug of hier volgt al de aankondiging van de training van volgende week!
Dit heeft uiteraard zijn reden want volgende week nemen we al voor het 3de jaar op rij deel aan de loopwedstrijd “Rond de nieuwe koerswijk” van het Oostendse loopcriterium.

Deze wedstrijd wordt op woensdag 5 september 2012 gelopen in de achtertuin van onze webmaster Thomas Sanders en staat elk jaar garant voor een zeer fijne avond!
De loopwedstrijd start om 19.30u aan Veiling De Kust in de Pycke de ten Aerdelaan 47 in Oostende.

Wij verzamelen tegen 19.00u aan de ingang van de veiling.

De deelnameprijs bedraagt 6,00 € per deelnemer (+ 2€ waarborg voor het gebruik van het rugnummer). De afstand die gelopen wordt voor de heren is 9.150m en voor de dames 6.100m. Iedere deelnemer krijgt een mooie prijs na de finish en heeft kans op een nog betere prijs in de tombola!

Gelieve je naam op te geven aan onze secretaris Jan om je bij het KVSOO-loopteam toe te voegen.

Net als de voorbije jaren hadden we uiteraard graag opnieuw een grote delegatie van de KVSOO aan de start gekregen. Daarom doen we een warme oproep om mee te lopen komende woensdag! De trouwe lopers onder ons weten dat deze leuke avond steeds wordt afgesloten met een hamburger en één ( of meerdere ) blonde Tongerlo’s.

 

Hopelijk tot komende woensdag! 

 

 

(2995 keer bekeken)

Share