Oostende geslaagd voor de fysieke- en theoretische testen in Leuven

Op zaterdag 11 augustus 2012 trokken Bart Zeebroek, Nick Senecaut en Jan Boterberg in alle vroegte richting Leuven voor de jaarlijke fysieke testen van het CSC.

Voorzitter Bart Zeebroek beet de spits af en slaagde moeiteloos in de sprint- en intervaloefeningen. Om 9.00u mocht Jan Boterberg de piste op en ook hij legde de testen feilloos af. Onder een blakende zon mocht ook Nick Senecaut rond 11u zijn kunsten bewijzen en ook Nick kende geen problemen.

Na een heerlijke lunch stond het “moeilijkste” onderdeel van de dag op het programma: de theoretische testen. In 10 vragen werd er gepeild naar onze theoretische kennis. Het werd een moeilijk examen maar onze 3 Oostendenaars slaagden allemaal…

Nadien kregen we nog de nieuwe onderrichtingen te horen waarna ze terug huiswaarts trokken!

(3177 keer bekeken)

Share