West-Vlaamse arbitrage neemt afscheid van 2 monumenten

Een droevige dag vandaag voor de West-Vlaamse arbitrage. We kregen helaas het slechte nieuws te horen van het overlijden van Dhr. Roger Verhaeghe en Dhr. Edgard Mouton.

Dhr. Roger Verhaeghe (1933 – 2012 ) was gewezen internationaal scheidsrechter, gewezen lid van de Centrale Scheidsrechterscomissie en jarenlang trouw lid van de KVSOO. De afscheidsceremonie van Roger zal doorgaan in intieme kring. Het rouwadres is Kapelstraat 113 B2.01 te 8450 BREDENE.

Dhr. Edgard Mouton (1935 – 2012 ) was tot voor kort lid van het PSC en ook een monument binnen de West-Vlaamse arbitrage. De afscheidsplechtigheid zal doorgaan op woensdag 27 juni 2012 om 11.00u naast het Fabiolaziekenhuis in Blankenberge.

We wensen beide families veel sterkte toe in deze moeilijke tijden!

 

(3377 keer bekeken)

Share