Pasta-avond met Kare Ingebrigtsen

Maandag 9 december 2019 @ Bistro Van Gogh

Maandag 9 december kan iedereen weer lekkerbekken op onze overbekende pasta-avond. Voor de luttele prijs van 10 euro, drank aan tafel inbegrepen, kan je je buikje vullen. Wie overigens  30 flessen wijn wist te verkopen voor de KVSOO mag gratis aanschuiven.

Als dessert voorzien we een uitstekende gastspreker in de persoon van Kare Ingebrigtsen, huidig trainer van KV Oostende.

De man heeft een palmares om u tegen te zeggen.  Als speler verdedigde hij de kleuren van BK Rosenborg, Manchester City en SK Lillestrom. Ook was hij 23 maal international voor Noorwegen.  Met 6 titels en 2 bekerzeges kan gesproken worden van een succesvolle carrière

Als trainer is hij niet minder succesvol. Van 2015 tem 2017 werd hij 3 maal kampioen in Noorwegen met BK Rosenborg én won hij 2 maal de Noorse beker.

Nu is hij in onze kuststad actief bij KVO. Ongetwijfeld heeft Kare ons heel wat te vertellen.

Foto Rudy Declerck
Foto Rudy Declerck

Inschrijven!

De voorbije jaren hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond. Kan je ons tegen ten laatste vrijdag 6 december 2019 laten weten of je er kan bij zijn EN met hoeveel personen? Stuur je ons ook nog door welke pasta je verkiest (bolognaise of carbonara)? Inschrijven kan het eenvoudigst via onderstaand formulier. Dan kunnen wij dit ook tijdig doorgeven aan Bistro Van Gogh. Betalen kan je per overschrijving (BE52 7512 0717 9209) of cash ter plaatse.

Voornaam *

Familienaam *

Naam contactpersoon *

E-mail contactpersoon *

Pastakeuze*

Pasta BolognaisePasta Carbonara

Opmerkingen

Privacy
Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.

Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

Bekijk ons privacybeleid

KVSOO, uw favoriete vriendenkring

Locatie

Bistro Van Gogh
Torhoutsesteenweg 601 – 8400 Oostende

(413 keer bekeken)

Share