KVSOO ontdekt Brabant tijdens de jaarlijkse daguitstap!

Op het einde van het voetbalseizoen trekken we er – na 3 jaar zonder daguitstap – weer op uit met onze favoriete vriendenkring. Dit jaar trekken we richting Brabant voor een ideale mix tussen ontspanning, voetbal, sport en gastronomie.
Hieronder kan je het programma vinden. Concrete informatie om in te schrijven vind je eveneens onderaan.

Programma

07:30Vertrek te Oostende
We verzamelen op de busparking van Bistro Van Gogh voor het vertrek, stipt om 7:30 uur. Wees tijdig aanwezig! Elke deelnemer krijgt onderweg een lekker ontbijtzakje van bakkerij Van Parys met lekkere boterkoeken.
09:00Bezoek King Power at den Dreef stadion
Het vroegere stadion Den Dreef is het thuisstadion van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven. Ook de Belgian Red Flames en de Belgische U21 werken in dit stadion hun thuismatchen af. We krijgen er een rondleiding door 2 ervaren gidsen en passeren langs de mooiste kleedkamers van België.
11:00Bezoek Brouwerij Stella Artois
De brouwerij van Stella Artois, onderdeel van het grootste brouwerijconcern ter wereld AB InBev, is nog steeds stevig geworteld in thuisstad Leuven. We hebben er een interactie rondleiding waarbij we de brouwerij in volle actie zien en nadien genieten van een heerlijke Stella.
12:30Lunch
Na het bezoek aan de brouwerij smullen we van een broodjeslunch met 3 mini deluxe broodjes per persoon met een lekkere kom soep.
15:00Bezoek Proximus Basecamp in Tubeke
We verplaatsen ons van Vlaams- naar Waals Brabant en bezoeken er het ‘Home of Belgian Football’. De thuisbasis van de Rode Duivels en van onze scheidsrechters uit 1A en 1B. We bezoeken ook het nieuwe bondsgebouw en het Red Martins Hotel.
17:30City Golf in hartje Brussel
We vertrekken op de Grote Markt van Brussel voor 6-holes-tour door het centrum van Brussel. Na een korte golfinitiatie trekken we de binnenstad in om een ‘hole in one’ te scoren op 6 verschillende locaties.
20:00Avondmaal in La Rose Blanche
Na een spannende strijd tijdens het ‘stadsgolfen’ gaan we lekker eten in het authentieke Brusselse restaurant ‘La Rose Blanche’ op de Grote Markt van Brussel. Voor het voorgerecht kan je kiezen tussen een velouté van witloof met garnalen of een kaaskroket. Voor het hoofdgerecht heb je de keuze tussen gehaktballetjes op Marolse wijze of een konijnenbil met geuzen en pruimen. Afsluiten doen we met een smeuïge chocolademousse van Belgische chocolade.
22:00Vertrek naar Oostende met onderweg de KVSOO Tombola
Ondertussen ook al een klassieker geworden tijdens de daguitstap. Een ludieke tombola onder de deskundige leiding van ‘het tombolameisje’, doorspekt met enkele vette kluchten en (bijna) altijd prijs.
23:30Aankomst in Oostende aan Bistro Van Gogh

Inschrijven

Leden van de vriendenkring + partner/kind betalen 65 euro per persoon. Niet-leden betalen: 90 euro per persoon. Leden die meer dan 50 wijnflessen verkochten krijgen een eenmalige korting van 25 euro bij hun inschrijving. Deze korting is enkel geldig voor het lid zelf, niet voor de vergezellende partner of kind.

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 met mededeling “DAGUITSTAP 2022 – NAAM + AANTAL PERSONEN”.

Verstuur het formulier hieronder voor elke persoon die je inschrijft:

  Voornaam *

  Familienaam *

  Naam contactpersoon *

  E-mail contactpersoon *

  Keuze voorgerecht*

  VeloutéKaaskroket

  Keuze hoofdgerecht*

  GehaktballetjesKonijnenbil

  Opmerkingen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  Opmerking:

  • De drank bij de broodjeslunch met soep in Brouwerij Stella Artois en bij het avondmaal in La Rose Blanche is niet inbegrepen in de prijs 
  • De city golf is outdoor en gaat ook door bij slecht weer. Voorzie aangepaste kledij als de weergoden ons niet goed gezind zijn 
  • De covidrichtlijnen die op dat moment gelden in de maatschappij zullen ook toegepast worden op onze daguitstap. Het huidige Covid Safe Ticket is wel een basis voor elke deelnemer. 

  (1435 keer bekeken)

  Share