Update corona-maatregelen voor Oostendse scheidsrechters

De tweede golf van deze Corona pandemie is zich volop aan het ontwikkelen. Helaas heeft dit ook veel gevolgen voor onze clubwerking en de werking van onze favoriete hobby. Hieronder een overzicht:

  • Voor jeugdwedstrijden is slechts één begeleider toegelaten per scheidsrechter
  • Alle reeds geplande nazichten in de J-reeksen worden (tijdelijk) geannuleerd
  • Alle peterschappen voor de beginnende refs voor dit weekend en de komende weken worden geannuleerd. Omdat de begeleiding van beginnende refs zeer belangrijk is, zullen ze tijdelijk ook GEEN wedstrijden fluiten zolang ze niet weer onder begeleiding hun wedstrijd kunnen leiden.
  • Voor onze jeugdscheidsrechters is het belangrijk dat ze DAGELIJKS hun e-kickoff bekijken zolang er geen algemene afgelasting is. Er zijn dagelijkse wijzigingen door de vele veranderende omstandigheden.
  • De wekelijkse trainingen op woensdag op terrein 5 blijven doorgaan. We kunnen nog steeds GEEN gebruik maken van kleedkamers. Aankomst en vertrek op de training is telkens met mondmasker aan. Voor-, tijdens- en na de training houden we steeds (minimum) anderhalve meter afstand. Elkaar begroeten doen we met de elleboog, geen handshakes of vuistjes. Bevestig je ook steeds per mail of Facebook als je komt trainen? Dan kunnen we onze oefenstof en werkvorm aanpassen aan het aantal aanwezigen.
  • De ledenvergaderingen van november EN december zullen digitaal (via ZOOM) verlopen. We proberen er telkens een leuke (online) meeting van te maken. Meer informatie volgt later.
  • Het afhalen van de wijn zal gebeuren in de week van 7 december. De exacte locatie en uurschema voor het afhalen laten we jullie eind november weten.
  • Het afhalen van de bestelde kledij bij Ashly kan gebeuren op de wekelijkse training. Ashly zal jullie verwittigen als de kledij beschikbaar is.

We staan voor enkele moeilijke weken. Als Oostendse vriendenkring doen we dan ook een beroep op eenieders verantwoordelijkheid om de opgelegde maatregelen strikt toe te passen en de basisregels rigoreus toe te passen. Alleen zo kunnen we allen samen het virus verslaan.

Hou het veilig! Draag zorg voor jezelf en voor de anderen.

(1365 keer bekeken)

Share